Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

op de hoogte brengen

Je kunt iemand op de hoogte stellen maar je kunt ook iemand op de hoogte brengen. Ik wou je op de hoogte brengen.

Save The Date Kraskaarten Wedding Saving Magnet Wedding Invitations Save The Date Invitations
Save The Date Kraskaarten Wedding Saving Magnet Wedding Invitations Save The Date Invitations

We kwamen hem op de hoogte brengen als familielid.

. The Secretary-General of Parliament will inform us as soon as possible. Ik houd u hiervan op de hoogte. We zullen u van de uitkomst van deze contacten op de hoogte brengen. De manier waarop je de boodschap brengt maakt niet veel uit.

Hij stelde zich op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Op de hoogte brengen v inform inform of. You must notify us in writing to our return form. Roland DG zal de winnaars persoonlijk op de hoogte brengen.

Op de hoogte brengen van. De secretaris-generaal zal ons daar zo spoedig mogelijk van op de hoogte brengen. Be a chance to get you up to speed before I start. Neem kennis van de definitie van op de hoogte brengen.

I wanted to give you the heads-up. Op de hoogte brengen op de hoogte stellen overg. Voordat je je ontslag aankondigt aan alle collegas is het een goed idee om je manager of supervisor op de hoogte te brengen. De bank zal vervolgens alle bankrekeningen spaarboekjes of bankkluizen onmiddellijk blokkeren zodat het onmogelijk is om nog geld van de.

Deelnemers moeten de validatiediensten echter wel op de hoogte brengen van zulke wijzigingen. Als synoniem van een ander trefwoord. Translation for op de hoogte brengen in the free Dutch-English dictionary and many other English translations. Search over 14 million words and phrases in more than 510 language pairs.

Hij ging meteen zijn schoonzus op de hoogte brengen. Je werkgever op de hoogte brengen van je zwangerschap zorgt ervoor dat je in België beschermd bent tegen ontslag. En dat je een beroep kan doen op voorrechten om je zwangerschap zo vlot mogelijk te laten verlopen. Roland DG contactera les gagnants pour les informer personnellement.

Dan heeft je baas op dat moment nog de mogelijkheid om een tegenbod. Ik zal jullie op de hoogte brengen als er nieuws is. Idiomatic to inform. Add a note to the entry op de hoogte brengen.

Op de hoogte brengen. Translation - op de hoogte brengen report a problem. Op de hoogte brengen. Wie op de hoogte brengen.

Er is geen verschil in betekenis. The Chief Inspector briefed her officers prior to the raid. Mr President I should like to apprise plenary of a very serious matter. Als trefwoord met bijbehorende synoniemen.

Des te gauwer we hem op de hoogte brengen des te beter kan hij me de pers omgaan. Translation of op de hoogte brengen in English. Maar als het om zelf informatie verwerven gaat gebruik je op de hoogte stellen. Op de hoogte brengen acquaint with inform inform of make acquainted with fill in let in on.

Ik houd u hiervan op de hoogte. There are no user-contributed notes for this entry. Inlichten inseinen onderrichten op de hoogte brengen vertellen voorlichten in kennis stellen informatie verschaffen inlichten ww. -- Mijnheer de Voorzitter ik wil de plenaire vergadering op de hoogte brengen van een bijzonder ernstig probleem.

I will be in touch with you about this. Hijzij moet namelijk op zoek naar een nieuwe medewerker en de overgangsperiode in goede banen leiden. Oké Kelly we moeten je op de hoogte brengen. Informer signaler notifier annoncer au courant tenir informé.

Op deze manier krijgen de collegas zicht op waar de VAR mee bezig is wat de VAR bereikt en wat dit betekent voor henzelf voor hun werk en voor de kwaliteit van zorg. Trans berichtgeving informatief nieuwsgaring nieuwsvoorziening verwittiging. Aankondigen doen uitkomen kennis geven van mededelen meedelen melden op de hoogte brengen van op de hoogte stellen van rapporteren relateren verslag uitbrengen verwittigen. Een persoonlijk gesprek is meestal het beste.

I must apprise Daan of the situation with the Taelon survivor. Als synoniem van een ander trefwoord. U dient ons hiervan op de hoogte te brengen via ons retourformulier. Examples translated by humans.

Na het contact met een uitvaartondernemer die je helpt met de afhandeling van de praktische zaken zoals de aangifte van het overlijden breng je de bank of de post op de hoogte. 04 June 2009 2352. Als trefwoord met bijbehorende synoniemen. Neem je ontslag omwille van een te laag loon.

Ik moet Daan op de hoogte brengen over de situatie van de overlevende Taelon. Op de hoogte brengen translated between Dutch and French including synonyms definitions and related words. However participants must inform the validation. Je ferai un point avec vous toutes les heures sur les informations que nous aurions.

I will be in touch with you about this. Bekijk de voorbeelden van gebruik op de hoogte brengen in. Wikinews informs you of the latest news. Dan kan ik u op de hoogte brengen voor ik begin.

In Moskou zal ik het hoofdkwartier op de hoogte brengen. Controleer de uitspraak synoniemen en grammatica. The results of these contacts will be communicated to you. Contextual translation of op de hoogte brengen from Dutch into French.

Onderstaande methoden kunnen gehanteerd worden om de collega-vakgenoten op de hoogte te brengen van de werkzaamheden en resultaten van de VAR. Babla arrow_drop_down babla - Online dictionaries vocabulary conjugation grammar Toggle navigation share. Wikinews brengt je op de hoogte van het laatste nieuws. Op de hoogte brengen translation in German - English Reverso dictionary see also homogenHoboeHotdogHotel examples definition conjugation.

Op de hoogte brengen v. Brief sb on sth brief sb about sth vtr prep give a summary talk op de hoogte brengen op de hoogte stellen overg. Op de hoogte brengen informeren in Dutch-English dictionary.

Onze Huwelijkskrant Dankzij Happiedays Huwelijksfoto S Trouwen
Onze Huwelijkskrant Dankzij Happiedays Huwelijksfoto S Trouwen
Vandaaagggg Ben Ik Uitgenodigd Voor Iets Heel Bloemerige Zo Gaaafff Ik Zal Jullie Op De Hoogte Brengen In My Stories Today Ik Verheug Instagram
Vandaaagggg Ben Ik Uitgenodigd Voor Iets Heel Bloemerige Zo Gaaafff Ik Zal Jullie Op De Hoogte Brengen In My Stories Today Ik Verheug Instagram
Minimal Save The Date
Minimal Save The Date
Paaseieren Van Jute Touw In 2021 Paaseieren Paastafel Jute
Paaseieren Van Jute Touw In 2021 Paaseieren Paastafel Jute
Save The Date Kraskaarten Kraskaarten Hou De Datum Vrij Uitnodigingskaarten
Save The Date Kraskaarten Kraskaarten Hou De Datum Vrij Uitnodigingskaarten

Posting Komentar untuk "op de hoogte brengen"